We train
together

Maak kennis met ons volledige lesaanbod

Lessen

Functional Fitness

Functional Fitness combineert kracht en conditie in één training waarbij de functionele oefeningen ervoor zorgen dat je in het dagelijks leven energieker en meer belastbaar bent.

Deze groepslessen hebben een maximaal deelnemers-aantal van 8 personen.

StrongFit

StrongFit combineert kracht-conditie en explosiviteitstraining ineen. Bij deze trainingsvorm wordt er gebruik gemaakt van: Slee’s, touwen, zandzakken en halters. Op het eerste oog lijken deze ruige materialen minder toegankelijk, maar blijken voor sporters van ieder niveau de perfecte aanvulling op hun training. Tijdens deze circuit training, train je namelijk samen in kleine groepjes waar een warme en opbeurende sfeer ontstaat.

If you want to go 

far, you go together.

If you want to go

far,  you go together.

you

 go together.

If you want to go far, weightlifting

Powerlifting

Tijdens onze powerlift-trainingen zetten we in op de ontwikkeling van een krachtiger lichaam waarbij we met persoonlijke begeleiding de technieken van de squat, bench press en deadlift samen verbeteren.

Tijdens elke training staat een van de hoofdoefeningen centraal, waarna ondersteunende oefeningen volgen.

Weightlifting

De uitdagende oefeningen van het Olympisch Gewichtheffen, de snatch en clean & jerk, zijn een ultieme test van coördinatie, kracht en snelheid. De focus tijdens deze lessen ligt hoofdzakelijk op het verbeteren van de techniek, waarbij de stapsgewijze uitleg ervoor zorgt dat je elke les kunt inspringen, ongeacht je niveau.

welift we educate